3 stycken skjortor

Hej bloggen. Nu har jag rensat min garderob från alla gamla kläder. Mitt minne säger mig att det var tre år sedan sist jag rensade. Ganska otroligt hur mycket kläder jag har lyckats köpa under denna tid. Hälften av kläderna var skjortor och sammanlagt lyckades jag fylla 3 stycken ICA påsar. Min byrålåda och garderob var överfyllda så det kändes inte direkt som någon lyx. När jag var klar kunde jag med gott samvete sätta mig ner och kolla igenom nätet efter nya skjortor. Då mitt jobb “kräver” att jag har en viss stil så har skjortan blivit det klädesplagg jag använder mest. Jag finner få plagg som har så många “användningsområden” som en skjorta och det är nästan svårt att inte se stilig ut i en skjorta. Den enda skillnaden mellan de skjortor jag använder till vardags och fest är passformen. Till vardags gillar jag en Classic Fit och till festen har jag gärna en mer figursydd.

skjortor

Svart skjorta

Stenström & Ralph Lauren skjortor

Tre stycken nya skjortor är beställda och de två första kommer från Stenström. Många skjorttillverkare har ganska snarlik design och alltför ofta med en logotyp vid högra bröstet. Stenström är enligt mig det enda märket som skapat enfärgade skjortor som inte är lite “tråkiga”. Jag rekommenderar Stenström kollektion till alla män som letar efter stilrena herrkläder.

Den sista skjortan kommer från Ralph Lauren. För mig är detta ett klassiskt märke när det kommer till skjortor och de flesta klär sig bra i en Ralph Lauren skjorta. En enkel svart skjorta som kommer passa utmärkt till jobbet.